V sredo, 5. 2. 2014 boste imeli dijaki drugega in tretjega letnika zimski športni dan. Izbirate lahko med naslednjimi aktivnostmi:

SMUČANJE

Smučali boste na smučišču Krvavec. Cena smučarske vozovnice, vodenja in prevoza je 21 €.

AIRBOARDING

Nesmučarji se bodo po urejenem sankaškem poligonu spuščali z napihljivo blazino. Obvezna so nepremočljiva oblačila in obutev. Cena vozovnice, vodenja in prevoza je 21 €.
Dejavnost bo organizirana za najmanj 20 in največ 40 dijakov.

DRSANJE/CURLING

Na pokritem drsališču v Zalogu bomo izvedli drsanje in curling. To je šport, kjer se dve ekipi pomerita, katera bo bolj približala velik kamen- kegelj v sredino tarče. Skupina prijavljenih dijakov se bo razdelila na pol- polovica jih bo drsala, pol igrala curling. Po eni uri se bosta skupini zamenjali. Pogoj za prijavo so DRSALKE (izposoja ni možna). Cena dejavnosti je 12€.

FITNES PANTER

V fitnes centru Panter bodo za nas organizirali več dejavnosti:
fitnes, spinning, zumbo in power TNZ (/trebuh, noge, zadnjica). Dejavnosti se bodo menjale na 45 minut. Cena: 5 €

PLEZANJE 

na umetni steni v novem Plezalnem centru Ljubljana v Štepanjskem naselju. Za plezalno opremo poskrbijo organizatorji (plezalne čevlje, varovalne vrvi, inštruktorji). Pleza se na 17m in 10m visoki plezalni steni in na balvanski steni. Dijaki morate biti v športni obleki. Cena dejavnosti (dve uri in pol) je 9€.

PLESNA ZVEZDA

V plesni šoli Katarine Venturini se boste v treh šolskih urah spoznali s pilatesom (mehke žoge, elastike,…)- s ciljem izboljšanja splošnega psihičnega in fizičnega stanja posameznika, spoznate se z osnovami plesa, se naučite katerega od plesov (zumba, hip- hop, salsa,…) in se dodobra naplesali. Cena je 10€.

ZIMSKI POHOD NA ŠMARNO GORO

Vzpeli se bomo na vzpetino nad Ljubljano. Pohod je brezplačen (urbana).

VODNE DEJAVNOSTI

V vodnem parku Atlantis bomo plavali cele štiri ure. Na začetku boste dobili zapestnice, ki je ne smete izgubiti. Cena je 7 €. 

Vsak dijak bo vpisal svojo odločitev v spletno učilnico – predmet Prijava na športni dan. Manjkajoči dijak mora svojo izbiro vnesti sam do četrtka, 30. 1. 2014.

Omejitve: na plezanje se lahko prijavijo največ 3 dijaki v oddelku. Na airboarding, drsanje (curling) in Plesno zvezdo se lahko prijavijo največ 4 dijaki v oddelku.

Ko izbirate med dejavnostmi, dobro razmislite, kajti poznejše spreminjanje izbire zaradi organizacijskih težav ni možno. Športni dan je del pouka, zato je vaša prisotnost obvezna. Odsotnost boste nadomestili v dogovoru z učitelji športne vzgoje.
Vsi dijaki, ki ste v opravičeni sodelovanja pri športni vzgoji, lahko sodelujete na športnem dnevu, če pravočasno prinesete pisno dovoljenje staršev (oddate ga učiteljem športne vzgoje).
 

Deli vsebinoShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someonePrint this page
Dostopnost