Dokumenti za PUD

Pogodbo za PUD najdeš na tej povezavi, poročilo o opravljenem PUD-u na tej povezavi, za oboje lahko vprašaš tudi organizatorko prakse, gospo Lidio Čerpnjak.

Za vsak opravljeni teden v salonu napišeš en dnevnik. Za 1. letnik moraš priložiti tri dnevnike, v 2. letniku priložiš štiri dnevnike in v 3. letniku priložiš osemnajst dnevnikov, ki jih podpiše tvoj mentor. Vse dnevnike hraniš do zaključka šolanja.

PUD je opravljen, ko oddaš potrdilo o opravljenih urah in urejene predpisane dnevnike. Podpisano in žigosano potrdilo mentorja oddaš organizatorki prakse Lidii Čerpnjak v rokih, ki so objavljeni na strani Kdaj imam PUD?, natančen razpored oddajanja po razredih pa bo objavljen na šolski spletni strani in na vratih pisarne 01 v avli šole.

Če izgubiš poročilo, ga lahko natisneš sam in ga napišeš še enkrat. Skrbno napisano poročilo mora podpisati in žigosati tvoj mentor. Če salon ne posluje z žigom, naj se to tudi napiše.

Deli vsebinoShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someonePrint this page
Dostopnost