Zaradi zahtevne zdravstvene situacije, mnogih odsotnosti med dijaki in učitelji ter zaradi zmanjševanja števila rizičnih kontaktov, bomo spremenili prvotni vsebino športnega dne in raje odšli na pohod Po poti spominov in tovarištva PST.

1.letnik se zbere ob 8.00 v šoli. Dijaki najprej opravijo samotestiranje pri določenem učitelju spremljevalcu in učilnici. Postopek samotestiranja že poznamo, zato ne pozabite pribora. Odhod je ob 8.30 izpred šole po Poti v smeri urinega kazalca proti Fužinam.

Dijaki hodijo v skupinah z učiteljem spremljevalcem in upoštevajo cestno prometne predpise. Pri mostu v Fužinah je zaključek pohoda, kjer učitelji ponovno preverijo prisotnost.

2. letnik se zbere ob 8.30 v šoli. Dijaki najprej opravijo samotestirenje pri določenem učitelju spremljevalcu in učilnici. Postopek samotestiranja že poznamo, zato ne pozabite pribora. Odhod je ob 9.00 izpred šole po Poti v nasprotni smeri urinega kazalca proti Rudniku. Dijaki hodijo v skupinah z učiteljem spremljevalcem in upoštevajo cestno prometne predpise. Na avtobusnem postajališču na Dolenjski cesti je zaključek pohoda, kjer učitelji ponovno preverijo prisotnost.

UČITELJI SPREMLJEVALCI in učilnice za samotestiranje:

ŠPORTNI DAN JE DEL POUKA, ZATO JE VAŠA PRISOTNOST OBVEZNA . ODSOTNOST BOSTE NADOMESTILI V DOGOVORU Z UČITELJICAMI ŠVZ.

OBVESTILA O ŠPORTNEM DNEVU BODO NA SPLETNI STRANI ŠOLE.

Ljubljana, 25. 1. 2022

Aktiv ŠVZ: Stanka Platiša Pogačnik, prof. šp. vzg.

Ravnatelj: Tadej Braček

Dostopnost