Z veseljem sporočamo lepo novico, da se je Sanja Radešić, ki je junija 2016 zaključila šolanje na naši šoli, po dijaški mobilnosti na Dunaju odločila, da bo srečo preizkusila v sosednji Avstriji in kot nam je sporočila preko e-pošte, ji je to tudi uspelo.
Novico objavljamo zato, ker prav tako kot mi začenja s 1. 9. 2016. Svoji učiteljici praktičnega pouka Urši Troha je napisala takole (objavljamo s Sanjinim privoljenjem):
Pozdravljeni,
sporočiti sem vam želela, da sem po dolgem dolgem iskanju našla salon na Dunaju, kjer so me sprejeli kljub temu, da moja nemščina ni ravno najbolj popolna. Šefica je bila presenečena nad mojim znanjem že prvi poskusni dan in tako sem dobila pogodbo za nedoločen čas in z delom začnem 1. septembra.  V tem tednu pa sledi tudi moja selitev na Dunaj.Emoji
Prav tako kot sem se zahvalila moji mentorici praktičnega pouka v salonu, se tudi vam želim zahvaliti za podporo in znanje, ki  sem ga dobila od vas. Znanje je nekaj, kar ti nihče nikoli ne more vzeti in spominjaš se ga ves čas. Tako se bom tudi jaz večkrat spomnila na vas. 
Čestitke Sanji in upamo, da vas bo ta novica spodbudila k ustvarjalnosti in vam dala zagon ob začetku šolskega leta.
Dostopnost