Drugi letnik bo imel v petek športni dan v Bohinju.

Potek športnega dne.

Vsak dijak se bo preizkusil v kolesarjenju, veslanju in plezanju v naravni steni. Dijaki boste med aktivnostmi razdeljeni po oddelkih. Vsaka dejavnost traja 90 minut. Potem se skupine zamenjajo, dokler vsaka skupina ne sodeluje pri vsaki aktivnosti. Vmes boste imeli čas za malico.

Zbor pred šolo je ob 7. 15 uri. Odhod avtobusa bo ob 7.30. Pričetek aktivnosti ob 9. uri, zaključek ob 13.30. Povratek iz Bohinja bo ob 14. uri. S seboj imejte dovolj hrane in pijače.  V Ljubljano se boste vrnili okoli 15. 30 ure.

Za veslanje priporočamo rezervno perilo ali kopalke in obleko, če se slučajno zmočite. Vsak dobi reševalni jopič. Tudi za vse ostale dejavnosti potrebujete športne copate in ustrezno oblačilo. Za varnost bo poskrbljeno. Seveda morate upoštevati navodila vodnikov in učiteljev spremljevalcev. Čeprav nismo v šoli, veljajo šolska pravila – prepoved uporabe vseh vrst drog.

Udeležba je obvezna. Plačali boste ob mesečni položnici 31 eur na dijaka.

Športni dan je del pouka, zato je vaša prisotnost obvezna. Morebitno odsotnost boste nadomestili v dogovoru z učitelji ŠVZ. Morebitno odsotnost sporočite razredniku do najkasneje 30. 8. 2023 do 12.00 ure. V nasprotnem primeru se vam bo kljub odsotnosti strošek prevoza zaračunal.

Ljubljana, 24. 8. 2023

Aktiv ŠVZ

Dostopnost