V sredo, 5. 2. 2014 boste imeli dijaki drugega in tretjega letnika zimski športni dan.

FITNES PANTER

V fitnes centru Panter se boste zbrali ob 8.45. S seboj imejte popolno športno opremo (športna oblačila in čisti športni copati, brisača) in dijaško izkaznico, s katero boste prevzeli ključ za omarico. Dejavnosti se bodo menjale na 45 minut in zaključile ob pribl.13.00. S seboj vzamite še dovolj tekočine, saj bodo vadbe naporne.
Fitnes Panter se nahaja v industrijski coni Stegne (glej oznaka B). Izpred šole se odpravite po Litostrojski cesti, greste mimo bifeja Baza na desni, čez avtocesto ter naravnost naprej so oznake za Fitnes Panter.

PLESNA ZVEZDA

Zbor je ob 8.45 uri pred plesno šolo Plesna zvezda nasproti Milleniuma v BTCju. S seboj prinesite športno opremo. Z vadbo zaključite ob 12.00 uri.

DRSANJE/CURLING

Na pokritem drsališču v Zalogu bomo izvedli drsanje in curling. Zberete se ob 8.45 pred vhodom z »balonom« pokritim drsališčem. Do tja pridete z mestnim avtobusom št. 11 (Zalog). Po daljši vožnji izstopite pri Zadružnem domu na Agrokombinatski ulici. Nasproti Mercatorja zavijete v levo na Hladilniško ulico. Po nekaj sto metrih hoje boste na desni opazili ledeno dvorano Zalog.

PLEZANJE

na umetni steni v novem Plezalnem centru Ljubljana v Štepanjskem naselju. Do tja pridete z mestnim avtobusom 5 in 9 in izstopite na končni postaji. Zberete se ob 11.15 uri. Plezanje bo trajalo dve uri in pol. Za plezalno opremo poskrbijo organizatorji (plezalne čevlje, varovalne vrvi, inštruktorji). Dijaki morate biti v športni obleki. 

PLAVANJE ATLANTIS

Pred kompleksom Atlantis v BTC se zberete ob 8.45 uri. Do tja se lahko pripeljete z mestnimi avtobusi.
Na voljo imate štiri ure plavanja in čofotanja v vodi. Predvsem se obnašajte tako, da se boste imeli lepo vi in ostali plavalci. Sicer boste predčasno zapustili bazen in le še z njegovega roba opazovali sošolce. Iz bazena odidete ob 13.00 uri.
Pazite na zapestnice. Če jo izgubite, jo boste morali plačati na licu mesta.

ZIMSKI POHOD PO POTI (SPREMEMBA!

Zaradi vremenskih razmer bomo spremenili smer pohoda. Zberemo se pred šolo ob 8.45 uri. Obvezna je obutev z nasekanim profilom oz. zimska obutev. Pohod bomo zaključili na Viču.

 

Dostopnost