Prvi športni dan bo potekal po naslednjem razporedu:

3. letnik petek, 7. september Toško čelo
2. letnik sreda, 12. september Bohinj
1. letnik petek, 14. september Šmarna gora

 

 

 

Podrobnosti si preberte spodaj.

Petek, 7. september 2012
Tretji letnik (3.b in 3.č) se bosta udeležila pohoda na Toško čelo. 3. a, 3. c in 3. d bodo imeli ŠD spomladi.
Zbor bo ob 8. uri v Šentvidu na zadnji avtobusni postaji pred izvozom na avtocesto. Dijaki potrebujejo urbano. Zaključek bo v Podutiku na končni postaji LPP št. 5.

Sreda, 12. september 2012
Drugi letnik bo imel športni dan v Bohinju. Vsak dijak se bo preizkusil v kolesarjenju, veslanju v kajakih, plezanju v naravni steni in hoji po vrveh. Cena avtobusnega prevoza in stroškov aktivnosti so 22 € na dijaka. Dijaki morajo vse aktivnosti plačati do petka, 7. septembra 2012 v tajništvu šole. Kdor do takrat ne bo plačal, bo odšel na pohod « Po poti« okrog Ljubljane (35 km). Začetek in zaključek pohoda sta pred šolo.

Petek, 14. september 2012
Prvi letnik se bo udeležil pohoda na Šmarno goro. Ker večina dijakov še ne pozna Ljubljane, bo zanje organiziran avtobusni prevoz izpred šole ob 9. uri. Zato vsak dijak v času uradnih ur do četrtka, 13. 9. prinese 2 € za prevoz v tajništvo šole . Dan bodo lahko dijaki izkoristili za druženje z novimi sošolci in učitelji.

Športni dan je obvezen za vse dijake. V primeru odsotnosti, ga bodo morali opraviti v dogovoru z učitelji športne vzgoje, sicer ne bodo mogli napredovati v višji letnik.

Dostopnost