V sredo, 5. 2. 2014 boste imeli dijaki drugega in tretjega letnika zimski športni dan. Izbirate lahko med naslednjimi aktivnostmi:

SMUČANJE

Smučali boste na smučišču Krvavec. Cena smučarske vozovnice, vodenja in prevoza je 21 €.

AIRBOARDING

Nesmučarji se bodo po urejenem sankaškem poligonu spuščali z napihljivo blazino. Obvezna so nepremočljiva oblačila in obutev. Cena vozovnice, vodenja in prevoza je 21 €.
Dejavnost bo organizirana za najmanj 20 in največ 40 dijakov.

DRSANJE/CURLING

Na pokritem drsališču v Zalogu bomo izvedli drsanje in curling. To je šport, kjer se dve ekipi pomerita, katera bo bolj približala velik kamen- kegelj v sredino tarče. Skupina prijavljenih dijakov se bo razdelila na pol- polovica jih bo drsala, pol igrala curling. Po eni uri se bosta skupini zamenjali. Pogoj za prijavo so DRSALKE (izposoja ni možna). Cena dejavnosti je 12€.

FITNES PANTER

V fitnes centru Panter bodo za nas organizirali več dejavnosti:
fitnes, spinning, zumbo in power TNZ (/trebuh, noge, zadnjica). Dejavnosti se bodo menjale na 45 minut. Cena: 5 €

PLEZANJE 

na umetni steni v novem Plezalnem centru Ljubljana v Štepanjskem naselju. Za plezalno opremo poskrbijo organizatorji (plezalne čevlje, varovalne vrvi, inštruktorji). Pleza se na 17m in 10m visoki plezalni steni in na balvanski steni. Dijaki morate biti v športni obleki. Cena dejavnosti (dve uri in pol) je 9€.

PLESNA ZVEZDA

V plesni šoli Katarine Venturini se boste v treh šolskih urah spoznali s pilatesom (mehke žoge, elastike,…)- s ciljem izboljšanja splošnega psihičnega in fizičnega stanja posameznika, spoznate se z osnovami plesa, se naučite katerega od plesov (zumba, hip- hop, salsa,…) in se dodobra naplesali. Cena je 10€.

ZIMSKI POHOD NA ŠMARNO GORO

Vzpeli se bomo na vzpetino nad Ljubljano. Pohod je brezplačen (urbana).

VODNE DEJAVNOSTI

V vodnem parku Atlantis bomo plavali cele štiri ure. Na začetku boste dobili zapestnice, ki je ne smete izgubiti. Cena je 7 €. 

Vsak dijak bo vpisal svojo odločitev v spletno učilnico – predmet Prijava na športni dan. Manjkajoči dijak mora svojo izbiro vnesti sam do četrtka, 30. 1. 2014.

Omejitve: na plezanje se lahko prijavijo največ 3 dijaki v oddelku. Na airboarding, drsanje (curling) in Plesno zvezdo se lahko prijavijo največ 4 dijaki v oddelku.

Ko izbirate med dejavnostmi, dobro razmislite, kajti poznejše spreminjanje izbire zaradi organizacijskih težav ni možno. Športni dan je del pouka, zato je vaša prisotnost obvezna. Odsotnost boste nadomestili v dogovoru z učitelji športne vzgoje.
Vsi dijaki, ki ste v opravičeni sodelovanja pri športni vzgoji, lahko sodelujete na športnem dnevu, če pravočasno prinesete pisno dovoljenje staršev (oddate ga učiteljem športne vzgoje).
 

Dostopnost