V četrtek, 4. 2. 2016 boste imeli dijaki 1., 2. in 3. letnika zimski športni dan.

SMUČANJE V KRANJSKI GORI

Smučarji se zberete ob 7.45 uri pred šolo. Javite se učiteljicama spremljevalkama Piji Matjašič in Sabini Kolenc. V Ljubljano se boste vrnili po 16.00 uri.

• Na smučišču upoštevamo pravila varnega smučanja.
• Prepovedano je pitje alkohola, kajenje in zloraba drugih drog.
• Pred odhodom preverite, če je vaša oprema ustrezno servisirana.
• Smučanje in deskanje prilagodite svojemu znanju in razmeram.
• Smučanje in deskanje je dovoljeno samo na urejenih progah.
• Zaradi varnosti priporočamo uporabo čelade.
• Smučali in deskali boste po navodilih in v dogovoru z učiteljicama spremljevalkama.

TEK NA SMUČEH V RATEČAH
Zberete se pred šolo ob 7.45 uri. Javite se učiteljici spremljevalki Tajani Peter. Bodite nepremočljivo obuti in oblečeni! Ne pozabite tudi na rezervno perilo (+nogavice, rokavice, kapa). S seboj imejte malico. V Ljubljano se boste vrnili po 16.00 uri.

DRSANJE NA BLEDU
Pred šolo se zberete ob 8.30. Tisti, ki si boste izposodili drsalke, ne pozabite na 4€. Drsanje se začne ob 10.00 in traja dve uri. Potem boste naredili še krajši sprehod ob jezeru. Predviden povratek pred šolo je ob 14.00.

PLESNA ZVEZDA
Zbor je ob 8.45 uri pred plesno šolo Plesna zvezda nasproti Milleniuma v BTCju. S seboj prinesite športno opremo, brisačo in plastenko vode. Z vadbo zaključite ob 12.00 uri.

FITNES PANTER
V fitnes centru Panter se boste zbrali ob 8. 45. S seboj imejte popolno športno opremo (športna oblačila in čisti športni copati, brisača) in dijaško izkaznico, s katero boste prevzeli ključ za omarico. Dejavnosti se bodo menjale na 45 minut in zaključile ob prb.13.00. S seboj vzemite še dovolj tekočine, saj bodo vadbe naporne.
Fitnes Panter se nahaja v industrijski coni Stegne (glej oznaka B). Od postajališče avtobusa št. 3 se vrnete po Litostrojski cesti, greste mimo bifeja Baza na desni, čez avtocesto ter naravnost naprej so oznake za Fitnes Panter.

ATLANTIS
Pred kompleksom Atlantis v BTC se zberete ob 8.45 uri. Do tja se lahko pripeljete z mestnimi avtobusi.
Na voljo imate štiri ure plavanja in čofotanja v vodi. Predvsem se obnašajte tako, da se boste imeli lepo vi in ostali plavalci. Sicer boste predčasno zapustili bazen in le še z njegovega roba opazovali sošolce. Iz bazena odidete ob 13.00 uri.
Pazite na zapestnico. Če jo izgubite, jo boste morali plačati na licu mesta.

POHOD NA RAŠICO

Zberete se v Gameljnah na končni postaji LPP št. 8 ob 9. uri. Obvezno bodite nepremočljivo obuti in oblečeni + dežnik (rezervno perilo). Kdor ne bo ustrezno obut in oblečen, bo ostal v dolini. S seboj imejte malico, ker ni nujno, da bo koča odprta. Javite se učiteljem spremljevalcem. S pohodom boste zaključili po 13. uri v dolini.

Vse aktivnosti boste plačali po položnici (razen za izposojo drsalk!).
Na lokacijo izbrane dejavnosti pridite vsaj 10 minut pred začetkom.

ŠOLSKA MALICA je za ta dan odpovedana, kdor bi želel v šoli prevzeti pohančka in vodo, naj se preko eAsistenta naroči do srede, 3.2.2016 do 12. ure!

Navodila v pdf-ju: Prenos

Dostopnost