Dragi dijaki 2. letnika,

24. 5. boste imeli četrti športni dan. Ker so interesne dejavnosti v srednji šoli obvezne, jih morate v primeru odsotnosti, tudi če ste takrat bolni, nadomestiti. Dokazila o opravljenem ŠD lahko oddajate od danes naprej, najkasneje pa do ponedeljka, 24. 5. 2021. Ta dan nimate rednega pouka.

Držite se splošnih priporočil NIJZ-ja v povezavi z Covidom19, skrbite za varno razdaljo, si razkužite roke in nosite masko.

Za priznan športni dan boste opravili 15.000 korakov naenkrat ali 60 km kolesarjenja naenkrat ali Pot ob žici.

15.000 korakov naenkrat:

Dokaz za aktivnost je posnetek ekrana izrisane poti in prehojena dolžina + število korakov pohoda preko aplikacije (npr. Relive, Sport tracker idr.), ki ga oddaš pod dodeljene naloge. Dodati morate še vaše slike (selfie) na začetku poti, dve sliki med potjo ter ena na koncu poti z datumom in uro. Prepovedana je uporaba raznovrstnih transportnih sredstev. Vse zahtevano oddaš pod dodeljene naloge do ponedeljka, 24. 5. 2021.

Kolesarjenje 60 km naenkrat:

Dokaz za aktivnost je posnetek ekrana izrisane poti in prevoženih kilometrov preko aplikacije (npr. Relive, Sport tracker- izberi kolesarjenje idr.), ki ga oddaš pod dodeljene naloge. Dodati morate še vaše slike (selfie) na začetku poti, dve sliki med potjo ter ena na koncu poti z datumom in uro. Obvezna je uporaba čelade. Vse zahtevano oddaš pod dodeljene naloge do ponedeljka, 24. 5. 2021.

Pot ob žici: Tisti, ki ste iz Ljubljane oz. imate to možnost, je ena izmed idej za opravljen ŠD, pohod Pot ob žici. To možnost smo vam ponudili, ker je enostavno skeniranje QR kode na kontrolnih točkah. Tudi tukaj velja, da priložite izris poti, število korakov, čas hoje ter vsaj štiri fotografije (selfie) na štirih kontrolnih točkah, kjer odčitate prej omenjeno QR kodo. Na vseh slikah morata biti vidna datum in ura. Vse zahtevano oddaš pod dodeljene naloge do ponedeljka, 24. 5. 2021.

Želimo vam prijeten športni dan.

Aktiv učiteljic ŠVZ

Dostopnost