V sredo, 2. septembra bomo izvedli športni dan za vse letnike hkrati.

1. letnik- POHOD NA SLIVNICO

Dijaki 1. letnika, razredniki in učitelji spremljevalci se bomo povzpeli na vrh nad Cerknico, ki je znana po čarovnicah- Slivnica. Zbor pred šolo bo ob 7. 45. S seboj imejte malico in dovolj tekočine. Na vrhu Slivnice stoji planinski dom, kjer se boste lahko okrepčali. Bodite športno obuti in oblečeni ( rezervno perilo). Povratek v Ljubljano je predviden po 14. uri. Cena : 8 € za prevoz

2. letnik- PLAVANJE V ATLANTISU

Pred kompleksom Atlantis v BTC se zberete ob 8.45 uri. Do tja se lahko pripeljete z mestnimi avtobusi.

Na voljo imate štiri ure plavanja in čofotanja v vodi. Predvsem se obnašajte tako, da se boste imeli lepo vi in ostali plavalci. Sicer boste predčasno zapustili bazen in le še z njegovega roba opazovali sošolce. Iz bazena odidete ob 13.00 uri.

Pazite na zapestnico. Če jo izgubite, jo boste morali plačati na licu mesta.                       Cena : 6,60 €

3. letnikŠPORTNE AKTIVNOSTI NA KRVAVCU

Dijaki 3. letnika se zberete pred šolo ob 8. 30. Avtobus vas bo odpeljal do spodnje kabinske žičnice pod Krvavcem. Po vzponu z nihajko boste imeli na vrhu kar nekaj športnih aktivnosti: plezalno-pustolovski park na drevesih z napravami različnih težavnostnih stopenj, slackline, trampolin, poligon za lokostrelstvo, frizbi golf, spust s tubo, plezalni stolp, pohod od zgornje postaje kabinske žičnice do Tihe doline in nazaj. Vsi se boste preizkusili v vseh dejavnostih, ki bodo skupaj trajale 4 ure. Bodite športno obuti in toplo oblečeni. S seboj imejte malico. Povratek v Ljubljano bo po 15. uri.
Cena: 25 €                          ( aktivnosti in prevoz)

AKTIVNOSTI BOSTE PORAVNALI PO POLOŽNICI.
ŠPORTNI DAN JE DEL POUKA, ZATO JE VAŠA PRISOTNOST OBVEZNA . ODSOTNOST BOSTE NADOMESTILI V DOGOVORU Z UČITELJI ŠPORTNE VZGOJE.

AKTIV ŠVZ:                                                                                 Ravnatelj:

Stanka Platiša Pogačnik, prof. šp. vzg.                     mag. Primož Hvala Kamenšček

Datoteka pdf: Prenos

Dostopnost