Dijaki 2. letnika,

16. 4. boste imeli tretji športni dan. Ker so interesne dejavnosti v srednji šole obvezne, jih morate v primeru odsotnosti, torej tudi če ste takrat bolni, nadomestiti. Na ta dan nimate rednega pouka, zato ga izkoristite za malo drugačno učenje. Odsotnost na dan dejavnosti morajo opravičiti starši ali zdravnik.

Držite se splošnih priporočil NIJZ-ja v povezavi s Covidom-19, skrbite za varno razdaljo, si razkužujte roke in nosite masko.

Za priznan športni dan boste morali opravili 15.000 korakov naenkrat ali 60 km kolesarjenja naenkrat.

15.000 korakov naenkrat:

Dokaz za aktivnost je posnetek ekrana izrisane poti in prehojena dolžina + število korakov pohoda preko aplikacije (npr. Relive, Sport tracker idr.), ki ga oddate pod dodeljene naloge. Dodati morate še vaše slike (sebek – ang. selfie) na začetku poti, dve sliki med potjo ter eno na koncu poti. Na vseh slikah morata biti vidna datum in ura.

Prepovedana je uporaba transportnih sredstev.

Vse zahtevano oddate pod dodeljene naloge do ponedeljka, 19. 4. 2021.

Kolesarjenje 60 km naenkrat:

Dokaz za aktivnost je posnetek ekrana izrisane poti in prevoženih kilometrov preko aplikacije (npr. Relive, Sport tracker idr.), ki ga oddaš pod dodeljene naloge. Dodati morate še vaše slike (sebek – ang. selfie) na začetku poti, dve sliki med potjo ter eno na koncu poti. Na vseh slikah morata biti vidna datum in ura. Obvezna je uporaba čelade.

Vse zahtevano oddate pod dodeljene naloge do ponedeljka, 19. 4. 2021. Dijaki, ki naloge ne boste opravili do omenjenega datuma, jo boste opravili skupaj z učiteljicami ŠVZ v maju 2021.

Želimo vam prijeten in varen športni dan.

Aktiv učiteljic ŠVZ

Dostopnost