JESENSKI ŠPORTNI DAN – ponedeljek, 3. 9. 2018

Drugi letnik bo imel športni dan v Bohinju.
http://www.pac.si/sl/sport/ponudba/programi-za-solske-skupine/kombiniran-sportni-dan

Uživali boste v veslanju po jezeru, kolesarjenju ob jezeru in Zgornji Bohinjski dolini, plezanju v naravni steni, orientaciji v okolici doma, preverili svoje ravnotežje (slack line) in znanje v igrah z žogo.
Cena avtobusnega prevoza in stroškov aktivnosti je 25€ (Strošek aktivnosti se poravna po položnici).

Športni dan je del pouka, zato je vaša prisotnost obvezna. Morebitno odsotnost boste nadomestili v dogovoru z učitelji ŠVZ.
Športni dan bo v vsakem vremenu, zato poskrbite za ustrezno toplo obleko in obutev.

POTEK ŠPORTNEGA DNE V BOHINJU
Dijaki boste med aktivnostmi razdeljeni približno po oddelkih. Vsaka dejavnost traja eno šolsko uro. Potem se skupine zamenjajo, dokler vsaka skupine ne sodeluje pri vsaki aktivnosti. Vmes boste imeli čas za malico.

Zbor je pred šolo ob 7.45 uri. Pred odhodom dežurni učenci na šoli prevzamejo malico (za tisti, ki ste šolsko malico naročili). S seboj imejte dovolj hrane in pijače. V Ljubljano se bomo vrnili okoli 16. 00 ure.
Za veslanje priporočamo rezervno perilo in obleko, če se slučajno zmočite. Vsak dobi reševalni jopič. Tudi za vse ostale dejavnosti potrebujete športne copate in ustrezno oblačilo. Za varnost bo poskrbljeno. Seveda morate upoštevati navodila vodnikov in učiteljev spremljevalcev. Čeprav nismo v šoli, veljajo šolska pravila – prepoved uporabe vseh vrst drog.
Udeležba je obvezna.

Ljubljana, 27. 8. 2018

Aktiv športne vzgoje:                                                               Ravnateljica:

Jana Demšar, prof. šp. vzg.                                                      Saša Hiti

 

Dostopnost