Tretji letnik bo imel v sredo, 1. 9. 2021 športni dan na Krvavcu.

POTEK ŠPORTNEGA DNE:

Dijaki 3. letnika se zberete pred šolo. Avtobus vas bo odpeljal do spodnje kabinske žičnice pod Krvavcem. Na zgornji postaji nihalke, vas bodo vodniki po skupinah in po dejavnostih: plezalno-pustolovski park na drevesih z napravami različnih težavnostnih stopenj, spust s tubo, vožnja z gokarti. Vsi se boste preizkusili v vseh dejavnostih, ki bodo skupaj trajale vsaj 3 ure. Bodite športno obuti in toplo oblečeni, saj je na tej nadmorski višini že lahko hladno. S seboj imejte malico.

Na vseh aktivnostih bo za varnost poskrbljeno. Seveda morate upoštevati navodila vodnikov in učiteljev spremljevalcev. Čeprav nismo v šoli, veljajo šolska pravila – prepoved uporabe alkohola in drog.

POGOJ PCT

Vsi dijaki morate izpolnjevati pogoj PCT (prebolel, cepljen, testiran). Pred odhodom izpred šole bomo učitelji spremljevalci to preverili.

ZBOR PRED ŠOLO:

  • 3. a, c, f ob 7. 30 uri
  • 3. b, d, e ob 10. 30 uri

Cena športnega dne je 23 € in bo obračunan na položnici.

Športni dan je del pouka, zato je vaša prisotnost obvezna. Morebitno odsotnost boste nadomestili v dogovoru z učiteljicami ŠVZ. Morebitno odsotnost sporočite razredniku do 31. 8. do 10.00 ure. V nasprotnem primeru se vam bo kljub odsotnosti strošek prevoza zaračunal.

Ljubljana, 27. 8. 2021 _______________________________________ Aktiv ŠVZ

Dostopnost