Drugi letnik bo imel v sredo, 1. 9. 2021 športni dan v Bohinju.

POTEK ŠPORTNEGA DNE V BOHINJU

Vsak dijak se bo preizkusil v kolesarjenju, veslanju, plezanju v naravni steni, orientaciji in drugi športi (namizni tenis, hoja po traku, itd).

Dijaki boste med aktivnostmi razdeljeni po oddelkih. Vsaka dejavnost traja eno uro. Po vsaki uri se skupine/oddelki zamenjajo, dokler vsaka skupina ne sodeluje pri vsaki aktivnosti. Vmes boste imeli čas za malico.

POGOJ PCT

Vsi dijaki morate izpolnjevati pogoj PCT (prebolel, cepljen, testiran). Pred odhodom izpred šole bomo učitelji spremljevalci to preverili.

Zbor je pred šolo ob 7. 00 uri. S seboj imejte dovolj hrane in pijače.  V Ljubljano se bomo vrnili okoli 17.30 ure.

Za veslanje priporočamo rezervno perilo in obleko, če se slučajno zmočite. Vsak dobi reševalni jopič. Tudi za vse ostale dejavnosti potrebujete športne copate in ustrezno oblačilo. Za varnost bo poskrbljeno. Seveda morate upoštevati navodila vodnikov in učiteljev spremljevalcev. Čeprav nismo v šoli, veljajo šolska pravila – prepoved uporabe alkohola in drog.

Cena športnega dne je 24 € in bo obračunan na položnici.

Športni dan je del pouka, zato je vaša prisotnost obvezna. Morebitno odsotnost boste nadomestili v dogovoru z učiteljicami ŠVZ. Morebitno odsotnost sporočite razredniku do 31. 8. do 10.00 ure. V nasprotnem primeru se vam bo kljub odsotnosti strošek prevoza zaračunal.

Ljubljana, 30. 8. 2021___________________________________________________________________________Aktiv ŠVZ

Dostopnost