Program za prvi šolski dan, torek, 1. september 2015

Tabela1

 

 2. in 3. letnik

Poslali smo vam:

  • vpisnico
  • prijavnico na malico (ta je obvezen, če želi dijak prejemati malico, na CDS pa je potrebno oddati prošnjo le, če na dan 1. 9. 2015 NIMATE veljavne odločbe o otroškem dodatku ali štipendiji)
  • potrdila o vpisu in obrazec za subvencijo mesečne vozovnice, če ste v avgustovskem roku opravljali še kakšen popravni izpit
  • prijavnico za e-asistenta
  • izpisek vaših osebnih podatkov, za katere bi želeli, da jih preverite in če je potrebno popravite, da bomo imeli najnovejše podatke. Če še niste oddali DAVČNE in EMŠO številke, jo prinesite s seboj.

Tabela2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tabela3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Velja za vse letnike: 1., 2. in 3.

S seboj prinesite pisalo in kakšno beležko, prvi dan pa boste prevzeli tudi učbenike. Če še niste oddali DAVČNE in EMŠO številke, jo prinesite s seboj.

Če ste oddali prijavo na malico, boste lahko malico prevzeli v avli v pritličju, na voljo bo pa tudi seznam, na katerem boste lahko preverili, kakšna je vaša subvencija.

·         100%  ….. malica zastonj

·         70% …….. doplačate 0,75€

·         40% …….. doplačate 1,45€

V vsakem primeru pa lahko malico kupite za 2,42€. Več si lahko preberete na šolski spletni strani www.frizerska.si pod dijaki/prehrana.


Prvi športni dan za vse letnike bo v sredo 2. 9. 2015
.

·         1. letnik pohod na Slivnico

·         2. letnik plavanje v Atlantisu

·         3. letnik športne aktivnosti na Krvavcu

 

Prvi roditeljski sestanek za 1. letnik bo v četrtek 3. 9. 2015 ob 17. uri v predavalnici 003 v pritličju. Veseli bomo vašega obiska.

Če imate še kakšno vprašanje, smo vam na voljo:

Tajništvo: 08/ 2055-700, srednja-frizerska-sola@guest.arnes.si

Veselimo se srečanja z vami.

Pripravila: Saša Hiti                                                                    mag. Primož Hvala Kamenšček, ravnatelj

Datoteka pdf: Prenos

Dostopnost