IZJEMEN DOGODEK NA SREDNJI FRIZERSKI ŠOLI LJUBLJANA

V ponedeljek 17. 10. 2016 bo Srednjo frizersko šolo Ljubljana obiskala gospa Jessica Vartughian, ki jo je New York Times imenoval »prva dama nohtov«. Je namreč ustanoviteljica in lastnica podjetja Jessica, ki je najbolj priznana blagovna znamka za nego nohtov, na voljo v več kot 54 državah po svetu, v najboljših salonih Beverly Hillsa in povsod tam, kjer cenijo kvaliteto in lepoto produktov za nego nohtov.
Gospa Jessica je bila rojena armenskim staršem in je odrasla v Romuniji, kot priseljenka v Ameriki pa je imela samo en cilj – ustvariti lasten sistem naravne nege nohtov in to ji je tudi uspelo. Sistem Jessica v svetovnem merilu nima primerjave po učinkovitosti nege in lepote barv za nohte. Danes je gospa še vedno zelo aktivna lastnica multimilijonskega podjetja, njene klientke so znane osebnosti iz ameriške filmske in glasbene industrije, manekenke, žene politikov in poslovnežev….
Na svoji poti po Evropi se bo ustavila tudi v Ljubljani in dogovorili smo se, da bo za dijake naše šole imela posebno predstavitev sebe in svojega dela, ter filozofijo nege nohtov podjetja Jessica, kar je izjemna čast in res poseben dogodek.

Vse dijake, ki bi se tega predavanja želeli udeležiti, vabimo, da svojo prisotnost potrdijo Romani Marolt v pisarni 117, predavanje pa bo v ponedeljek, 17. 10. 2016 ob 14.55 uri v veliki predavalnici šole! Če imate pouk, se lahko s profesorji dogovorite, če vam dovolijo prisostvovati predavanju, seveda v primeru, če imate teste ali ste vprašani, pa na predavanje ne morete.

Ostali pa prisrčno vabljeni dijaki in profesorji!

Dostopnost