Spoštovani starši maturantov Srednje frizerske šole Ljubljana,

pošiljamo vam obvestilo o vašem maturantskem plesu, ki bo v četrtek, 20.4.2017 v Športni dvorana BIC, Ižanska cesta 10, Ljubljana.

Generalka za vse maturante in zunanje plesoče bo na dan plesa ob 17. uri in bo trajala uro in pol. Prosimo, da so maturantje na generalki že urejeni ali pa prinesejo svečana oblačila zraven in ne zapuščajo dvorane po generalki. Za njihovo garderobo bo poskrbljeno. Po generalki bo cca 45 minut časa, da se lahko preoblečejo in uredijo.

Starši in ostali gostje pridete od 19.15 naprej oz. najkasneje ob 19.45. Ne pozabite na vstopnice. Parkirate lahko v neposredni bližini dvorane. Dvorana bo svečano urejena in zato prosimo, da plašče oddate v garderobi ob vstopu. V kolikor bodo vsi gostje zbrani, bomo s prireditvijo začeli točno ob 20.00. Predjed bo ob cca 21.00 (klasična strežba), glavne jedi pa bodo na bifejskih mizah od 22.00 do 00.00. Maturantska torta bo ob cca 00.30.

V ceni vstopnice je tudi pijača pri omizjih (belo in rdeče vino, 5 vrst brezalkoholnih pijač), proti plačilu pa so kava in žgane pijače.

Pripravili smo zanimiv plesni program v dveh delih (maturantska četvorka, standardni in latino plesi …). Otvoritveni dunajski valček bodo dijaki zaplesali s profesorji, malce kasneje pa tudi 2 – 3 plese z vami. Poseben in zabaven program so pripravili dijaki in bo na sporedu od cca 22.30 naprej. Za odlično zabavno glasbo bo poskrbel ansambel Mambo Kings, ki vas bo zabaval najmanj do 03.00. Obljubljamo vam čudovit večer.

Razdelitev vstopnic za maturantski ples bo na šoli, v torek, 18.4. ob 10.00. Prosim, da vaši otroci pri prevzemu vstopnic pokažejo potrdilo o plačilu (bančni odrezek, izpisek iz banka neta …). Še posebej tisti, ki ste poravnali vstopnice zadnje dni.

 

Dostopnost