Drugi letnik bo imel športni dan v Bohinju 5. 9. 2017.

http://www.pac.si/sl/sport/ponudba/programi-za-solske-skupine/kombiniran-sportni-dan

Vsak dijak se bo preizkusil v kolesarjenju, veslanju v kanujih, plezanju v naravni steni, orientaciji in slack- linu. Cena avtobusnega prevoza in stroškov aktivnosti je 22 €.

Športni dan je del pouka, zato je vaša prisotnost obvezna. Morebitno odsotnost boste nadomestili v dogovoru z učitelji švz.

POTEK ŠPORTNEGA DNE V BOHINJU

Dijaki boste med aktivnostmi razdeljeni približno. po oddelkih. Vsaka dejavnost traja eno šolsko uro. Potem se skupine zamenjajo, dokler vsaka skupine ne sodeluje pri vsaki aktivnosti. Vmes boste imeli čas za malico.

Zbor je pred šolo ob 7. 30 uri. Malico prevzamejo dežurni učenci ob 7.15 uri in jo odnesejo na avtobus. S seboj imejte dovolj hrane in pijače.  V Ljubljano se bomo vrnili okoli 16. 00 ure.

Za veslanje priporočamo rezervno perilo in obleko, če se slučajno zmočite. Vsak dobi reševalni jopič. Tudi za vse ostale dejavnosti potrebujete športne copate in ustrezno oblačilo. Za varnost bo poskrbljeno. Seveda morate upoštevati navodila vodnikov in učiteljev spremljevalcev. Čeprav nismo v šoli, veljajo šolska pravila – prepoved uporabe vseh vrst drog.

Udeležba je obvezna.

 

AKTIV ŠVZ:                                                                                 Ravnateljica:

Pija Matjašič, prof. šp. vzg.                                                           Saša Hiti

 

Dostopnost