Drugi letnik bo imel  v sredo, športni dan v Bohinju.

http://www.pac.si/sl/sport/ponudba/programi-za-solske-skupine/kombiniran-sportni-dan

bohinj

Vsak dijak se bo preizkusil v kolesarjenju,  veslanju v kajakih, plezanju v naravni steni in orientaciji. Cena avtobusnega prevoza in vseh stroškov aktivnosti je 24 €.
Športni dan je del pouka, zato je vaša prisotnost obvezna. Morebitno odsotnost boste nadomestili v dogovoru z učitelji švz.

POTEK ŠPORTNEGA DNE V BOHINJU

Dijaki boste med aktivnostmi razdeljeni približno po oddelkih. Vsaka dejavnost traja eno šolsko uro. Potem se skupine zamenjajo, dokler vsaka skupina ne sodeluje pri vsaki aktivnosti. Vmes boste imeli čas za malico.

Zbor je pred šolo ob 7.30. Malico prevzamejo dežurni učenci ob 7.15 in jo odnesejo na avtobus. S seboj imejte dovolj hrane in pijače.  V Ljubljano se bomo vrnili okoli 16. ure.

Za veslanje priporočamo rezervno perilo in obleko, če se slučajno zmočite. Vsak dobi reševalni jopič. Tudi za vse ostale dejavnosti potrebujete športne copate in ustrezno oblačilo. Za varnost bo poskrbljeno. Seveda morate upoštevati navodila vodnikov in učiteljev spremljevalcev. Čeprav nismo v šoli, veljajo šolska pravila – prepoved uporabe vseh vrst drog.

Udeležba je obvezna.

Aktiv ŠVZ

Dostopnost