Rok za oddajo prijavnic na popravni ali dopolnilni izpit programa SPI FRIZER je do petka,  8. 7. 2022, do 12. ure, v tajništvo šole ali po elektronski pošti na pija.matjasic@frizerska.si.

Prijavnic, ki ne bodo pravilno izpolnjene in oddane do roka, ne bomo upoštevali.  Na vprašanja v zvezi s prijavo se obrnite na pija.matjasic@frizerska.si.

Razporedi izpitov bodo objavljeni na šolski spletni strani. Priporočamo, da razpored odprete na računalniku, ker se dogaja, da se včasih na mobilnih telefonih ne prikaže celoten seznam. Na seznamu se boste našli pod vašo EMŠO številko.

POMEMBNO

Dopolnilni izpit (zaključeno NOC) je potrebno opraviti pred popravnim (zaključeno NZD). 

Najprej morate opravite predmete, ki jih imate NOC (neocenjene) in šele nato lahko pristopite k predmetom, ki jih imate NEG (negativno).

POVEZAVA DO PRIJAVNIC: http://frizerska.si/files/2021/05/Prijava-k-izpitu.pdf

Občani, ki želite pristopiti k izpitom, k prijavi oddajte tudi potrdilo o plačilu izpita (cenik je na spletni strani šole)Na vprašanja v zvezi s prijavo se udeleženci izobraževanja odraslih obrnite na gospo Romano Marolt (romana.marolt@frizerska.si). Prijavnico pa pošljite na pija.matjasic@frizerska.si.

Dostopnost